Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk

Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk

'SKA 86 - Sangu Mbesuk

☕Original chord dari G
  lihat originalnya di bawah
  atau gunakan transpose diatas..




Intro : F G C..
        F G Am..
        F G C G/B Am
        Dm..Em..Dm G C..

        C..Em..Dm..G..
        Em..Am..Dm G C..

   C
teruntuk kau yang di sana
  Em                  (Em-D#m)
maaf ku rung iso mulih
Dm                 G
  aku durung iso bali..
  Em                   Am
saiki wes dungo'no aku ning Gusti
      Dm            G        C
diparingi sehat lan akeh rezeki (amin)

  C
kudu sabar, kudu ngerti
 Em
iki wes dadi dalane
Dm                       G
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Em                  Am
piye meneh yo iki aku anane
         Dm           G       C
ra sah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
               F
  sing penting a..ku
  G               C
  wes sungguh-sungguh
           F
  kerjo golek duit
      G          Am
  udu kanggo liyane..
           F
  sithik demi sithik
       G              C  G/B Am
  sing penting halal lan berkah
           Dm
  kanggo sangu mbesuk
           Em
  kanggo sangu mbesuk
          Dm       G         C
  kanggo urip, mbesuk karo kowe..

Musik : C..Em..Dm..G..G-F
        Em..Am..Dm G C..
     
  C
kudu sabar, kudu ngerti
 Em
iki wes dadi dalane
Dm                       G
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Em                  Am
piye meneh yo iki aku anane
         Dm           G       C
ra sah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
               F
  sing penting a..ku
  G               C
  wes sungguh-sungguh
           F
  kerjo golek duit
      G          Am
  udu kanggo liyane..
           F
  sithik demi sithik
       G              C  G/B Am
  sing penting halal lan berkah
           Dm
  kanggo sangu mbesuk
           Em
  kanggo sangu mbesuk
          Dm       G         C
  kanggo urip, mbesuk karo kowe..

               F
  sing penting a..ku
  G               C
  wes sungguh-sungguh
           F
  kerjo golek duit
      G          Am
  udu kanggo liyane..
           F
  sithik demi sithik
       G              C  G/B Am
  sing penting halal lan berkah
           Dm
  kanggo sangu (mbesuk)
           Em
  kanggo sangu (mbesuk)
          Dm      G          C
  kanggo urip (mbesuk karo kowe..) oo..
           Dm
  kanggo sangu (mbesuk)
                         Em
  kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
          Dm      G          C
  kanggo urip (mbesuk karo kowe..)

Outro: G# C


[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro :
C D G..
C D Em..
C D G D/F# Em
Am..Bm..Am D G..

G..Bm..Am..D..
Bm..Em..Am D G..

G
teruntuk kau yang disana
Bm Bm-Bbm
maaf ku rung iso mulih
Am D
aku durung iso bali..
Bm Em
saiki wes dungo'no aku ning Gusti
Am D G
diparingi sehat lan akeh rezeki (amin)

G
kudu sabar, kudu ngerti
Bm
iki wes dadi dalane
Am D
yen nerimo (dilakoni wae..)
Bm Em
piye meneh yo iki aku anane
Am D G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
C
sing penting a..ku
D G
wes sungguh-sungguh
C
kerjo golek duit
D Em
udu kanggo liyane..
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu mbesuk
Bm
kanggo sangu mbesuk
Am D G
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

Musik :
G..Bm..Am..D..D-C
Bm..Em..Am D G..

G
kudu sabar, kudu ngerti
Bm
iki wes dadi dalane
Am D
yen nerimo (dilakoni wae..)
Bm Em
piye meneh yo iki aku anane
Am D G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
C
sing penting a..ku
D G
wes sungguh-sungguh
C
kerjo golek duit
D Em
udu kanggo liyane..
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu mbesuk
Bm
kanggo sangu mbesuk
Am D G
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

C
sing penting a..ku
D G
wes sungguh-sungguh
C
kerjo golek duit
D Em
udu kanggo liyane..
C
sithik demi sithik
D G D/F# Em
sing penting halal lan berkah
Am
kanggo sangu (mbesuk)
Bm
kanggo sangu (mbesuk)
Am D G
kanggo urip (mbesuk karo kowe..) oo..
Am
kanggo sangu (mbesuk)
Bm
kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
Am D G
kanggo urip (mbesuk karo kowe..)

Outro:
D# G'

Itulah Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk, Semoga Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk cocok untuk kamu dan suaramu tentunya semoga Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk bermanfaat bagi kamu dan bisa dimainkan dengan lancar ya, dibawah ini kami menyediakan Chord Gitar/Kunci Gitar selain SKA 86 - Sangu Mbesuk Kami bisa pilih chord kunci gitar yang relate dengan SKA 86 - Sangu Mbesuk ataupun random chord yang tersedia dan bisa gunakan kolom pencarian untuk mencari Chord Gitar/Kunci Gitar yang kamu inginkan, semoga kami dapat menghadirkan Chord Gitar/Kunci Gitar yang lengkap, bagus dan terupdate untuk kamu jangan lupa untuk membagikan Chord Gitar/Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk, terimakasih.