Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe

Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe

'Artis: Pendhoza
Dirilis: 2019

Intro : Am..F..G..C E
        Am..F..G..C..

C
Dek, aku bali
     Em
Arep nepati janji
    F       G           C
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
C
Lungaku wingi
      Em
Amung golek rejeki
    F              G         C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
    Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  C
Mikir masa depan karo golek modal
    G
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 C
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
   G
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
          Am
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
F
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
      C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
   F
Sampun percoyo karo janji janjiku
  C
Bakal tak jogo tekan ing patiku
    G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
       F
Wes seprene suwene
      C
Aku lungo ninggal kowe
 F            G             C
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..

  Am                     F
 Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
        G                      C  E
 Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
     Am
 Tresnaku ra bakal ilang
         F
 Senajan adoh paranku
      G                    C
 Setiaku karo kowe tekan matiku..
      G                    C    E  Am
 Setiaku karo kowe tekan matiku uu..


[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro :
Cm..G#..Bb..D# G
Cm..G#..Bb..D#..

D#
Dek, aku bali
Gm
Arep nepati janji
G# Bb D#
Tak jaluk, kowe ra ngapusi..
D#
Lungaku wingi
Gm
Amung golek rejeki
G# Bb D#
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

*)
G#
Wes seprene suwene
D#
Aku lungo ninggal kowe
G# Bb D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm G#
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Bb D# G
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
Tresnaku ra bakal ilang
G#
Senajan adoh paranku
Bb D#
Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
Cm
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
G#
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
D#
Mikir masa depan karo golek modal
Bb
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
Cm
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
G#
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
D#
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Bb
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

*)
G#
Wes seprene suwene
D#
Aku lungo ninggal kowe
G# Bb D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm G#
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Bb D# G
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
Tresnaku ra bakal ilang
G#
Senajan adoh paranku
Bb D#
Setiaku karo kowe tekan matiku..

[Slow rap]
Cm
Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
D#
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
Bb
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Cm
Matur suwun wis gelem nompo aku
G#
Sampun percoyo karo janji janjiku
D#
Bakal tak jogo tekan ing patiku
Bb
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

*)
G#
Wes seprene suwene
D#
Aku lungo ninggal kowe
G# Bb D#
Adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff:
Cm G#
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Bb D# G
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
Tresnaku ra bakal ilang
G#
Senajan adoh paranku
Bb D#
Setiaku karo kowe tekan matiku..

Cm G#
Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Bb D# G
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
Cm
Tresnaku ra bakal ilang
G#
Senajan adoh paranku
Bb D# G Cm
Setiaku karo kowe tekan matiku uu..'

Itulah Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe, Semoga Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe cocok untuk kamu dan suaramu tentunya semoga Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe bermanfaat bagi kamu dan bisa dimainkan dengan lancar ya, dibawah ini kami menyediakan Chord Gitar/Kunci Gitar selain Pendhoza - Demi Kowe Kami bisa pilih chord kunci gitar yang relate dengan Pendhoza - Demi Kowe ataupun random chord yang tersedia dan bisa gunakan kolom pencarian untuk mencari Chord Gitar/Kunci Gitar yang kamu inginkan, semoga kami dapat menghadirkan Chord Gitar/Kunci Gitar yang lengkap, bagus dan terupdate untuk kamu jangan lupa untuk membagikan Chord Gitar/Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe, terimakasih.