Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi

Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi

Intro : F C Dm G C

C Em
Cobo sawangen langit bengi iki
F G C
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7C7'>
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7C7'>
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati


Song : F C Dm G C F C Dm G C

C Em
Opo ra kelingan naliko pacaran
F G
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff :
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7C7'>
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7C7'>
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati
F
Nanging saiki
C
Kowe ono ngendi
Dm G
Tekamu tanpo semayan
C C7C7'>
Lungomu tanpo pamitan
F
Neng kene aku ngenteni
C
Sliramu karo ndedungo
Dm G
Mugo awakmu neng kono
C C7C7'>
Biso bahagio
F
Aku ra bakal dolanan
C
Seng jenenge tresno iki
Dm
Yen ujunge bakalan aku
C
Nandang loro ati

Itulah Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi, Semoga Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi cocok untuk kamu dan suaramu tentunya semoga Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi bermanfaat bagi kamu dan bisa dimainkan dengan lancar ya, dibawah ini kami menyediakan Chord Gitar/Kunci Gitar selain Happy Asmara - Sepine Wengi Kami bisa pilih chord kunci gitar yang relate dengan Happy Asmara - Sepine Wengi ataupun random chord yang tersedia dan bisa gunakan kolom pencarian untuk mencari Chord Gitar/Kunci Gitar yang kamu inginkan, semoga kami dapat menghadirkan Chord Gitar/Kunci Gitar yang lengkap, bagus dan terupdate untuk kamu jangan lupa untuk membagikan Chord Gitar/Kunci Gitar Happy Asmara - Sepine Wengi, terimakasih.