Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH

Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH

Intro: C..G..Am..Em….
       F..C..G..C…..G

  C          G        Am   Em
Kowe pernah ono ning atiku
   F        G             C
janji ora bakal ninggalke aku..
  Dm         G
saiki kowe lungo
     C   -G/B  Am
mblenjani janjimu
    Dm
ninggalke loro ning
        G
njero dodo..
         C   G -G7
Ora masalah..

*)
   C           G
Lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7C7'>
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C -G/B       Am
anane mung nyereti
   Dm
isone gawe loro
       G             -G7
lorone ning njero ati..

Reff:
   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
        Am
  Tresnomu uwis luntur
          Em
  aku tak trimo mundur
       F
  ketimbang nggawe
   G     C   G
  atiku ajur..

Musik: C G Am Em F C G
       C G Am Em F C G 
       C G..

*)
   C           G
Lambemu sing lamis
      Am      Em
gawe atiku keiris
     F         G
ra bakal aku nangis
        C           C7C7'>
mergo kuwi wis di garis
      Dm        G
tresnomu koyo telo
   C -G/B       Am
anane mung nyereti
   Dm
isone gawe loro
       G
lorone ning njero ati..

Reff:
   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
        Am
  Tresnomu uwis luntur
          Em
  aku tak trimo mundur
       F
  ketimbang nggawe
   G     C   G
  atiku ajur..

   Am
  Urip ra sah spaneng
           Em
  ra ono kowe aku ayem
   F
  urip ra sah spaneng
           C        G
  ra ono kowe aku seneng..
  Am
  Ora masalah
          Em
  sabarku turah turah
       F
  ketimbang nggawe
   G      C
  atiku bubrah..
       F
  ketimbang nggawe
    G       C
  uripku susah..

Outro : G-G-G-C..C


Chord diatas Capo di fret 2

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro:
D..A..Bm..F#m..
G..D..A..D..A

D A Bm F#m
Kowe pernah ono ning atiku
G A D
janji ora bakal ninggalke aku
Em A
saiki kowe lungo
D -A/C# Bm
mblenjani janjimu
Em
ninggalke loro ning
A
njero dodo..
D A -A7
Ora Masalah..

*)
D A
Lambemu sing lamis
Bm F#m
gawe atiku keiris
G A
ra bakal aku nangis
D D7
mergo kuwi wis di garis
Em A
tresnomu koyo telo
D -A/C# Bm
anane mung nyereti
Em
isone gawe loro
A A7
lorone ning njero ati..

Reff:
Bm
Urip ra sah spaneng
F#m
ra ono kowe aku ayem
G
urip ra sah spaneng
D A
ra ono kowe aku seneng..
Bm
Tresnomu uwis luntur
F#m
aku tak trimo mundur
G
ketimbang nggawe
A D A
atiku ajur..

Musik:
D A Bm F#m G D A
D A Bm F#m G D A..
D A..

*)
D A
Lambemu sing lamis
Bm F#m
gawe atiku keiris
G A
ra bakal aku nangis
D D7
mergo kuwi wis di garis
Em A
tresnomu koyo telo
D -A/C# Bm
anane mung nyereti
Em
isone gawe loro
A
lorone ning njero ati..

Reff:
Bm
Urip ra sah spaneng
F#m
ra ono kowe aku ayem
G
urip ra sah spaneng
D A
ra ono kowe aku seneng..
Bm
Tresnomu uwis luntur
F#m
aku tak trimo mundur
G
ketimbang nggawe
A D A
atiku ajur..

Bm
Urip ra sah spaneng
F#m
ra ono kowe aku ayem
G
urip ra sah spaneng
D A
ra ono kowe aku seneng..

Bm
Ora masalah
F#m
sabarku turah turah
G
ketimbang nggawe
A D
atiku bubrah..
G
ketimbang nggawe
A D
uripku susah..

Outro :
A-A-A-D..D'

Itulah Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH, Semoga Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH cocok untuk kamu dan suaramu tentunya semoga Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH bermanfaat bagi kamu dan bisa dimainkan dengan lancar ya, dibawah ini kami menyediakan Chord Gitar/Kunci Gitar selain GuyonWaton - ORA MASALAH Kami bisa pilih chord kunci gitar yang relate dengan GuyonWaton - ORA MASALAH ataupun random chord yang tersedia dan bisa gunakan kolom pencarian untuk mencari Chord Gitar/Kunci Gitar yang kamu inginkan, semoga kami dapat menghadirkan Chord Gitar/Kunci Gitar yang lengkap, bagus dan terupdate untuk kamu jangan lupa untuk membagikan Chord Gitar/Kunci Gitar GuyonWaton - ORA MASALAH, terimakasih.